0

0

0 ₴

Замовити

0

0

Як встановити вставні вітровики від PTR-Car на ваш автомобіль

Як встановити вставні вітровики від PTR-Car на ваш автомобіль

16.11.2023

Просмотров: 189

Власники автомобілів часто прагнуть не тільки до комфорту в дорозі, а й до індивідуальності свого автомобіля. Встановлення вставних вітровиків - це не тільки практичне рішення для захисту від дощу і снігу, а й можливість додати стилю вашому автомобілю. Далі ми детально розглянемо, як правильно вставити вітровики від PTR-Car в корпус вашого автомобіля.

Всі наші вставні вітровики спроєктовані не тільки для ефективного захисту від негоди, а й для надання вашому автомобілю вишуканого вигляду. Ми розповімо вам, як легко встановити ці стильні аксесуари.

Крок 1: Підготуйте інструменти та вітровики

Переконайтеся, що у вас є:

  • Вставні вітровики PTR-Car
  • Набір інструментів (викрутка)
  • Вологі серветки ( 4 шт.)

Крок 2: Опустіть повністю скло. 

Очистіть поверхню. Ретельно протріть область, в яку будуть встановлюватися вітровики, вологою серветкою. Це забезпечить краще зчеплення і усуне можливі перешкоди.

Крок 3: Визначте місце встановлення

Розпакуйте вітровики і визначте, де вони будуть розміщені, особливу увагу приділіть задкам, щоб підійшли за формою, до монтажу передніх. Вони вставляються у віконні прорізи дверей.

Крок 4: Вставка вітровика переднього

Зніміть захисний шар з клейкої стрічки. Акуратно вставте вітровик у віконний отвір спочатку внизу (область біля дзеркала заднього виду) потім зверху, після чого не поспішаючи поступово вставляйте частину, що залишилася. 

Крок 5: Перевірте фіксацію

Перевірте, наскільки ретельно вітровики зафіксовані. Переконайтеся, що вони щільно прилягають до корпусу автомобіля.

Крок 6: Встановіть скоби.

Гладкою стороною в бік вітровика, із щербинкою в бік салону, по 2 (іноді по 1 якщо так дає виробник) на кожен дефлектор.

Крок 7: Вставка вітровика заднього

 Зніміть захисний шар з клейкої стрічки. Акуратно вставте вітровик під дефлектор починаючи з низу до верху, після чого не поспішаючи він сяде відразу на своє місце. 

Крок 8: Повторіть для інших дверей

Повторіть процес для кожних дверей вашого автомобіля.

Тепер, коли ви успішно встановили вітровики від PTR-Car, насолоджуйтеся комфортом у дорозі та стильним зовнішнім виглядом вашого автомобіля.

З PTR-Car ваш автомобіль стає не тільки захищеним, а й унікальним. Дякуємо за вибір PTR-Car!