0

0

0 ₴

Замовити

0

0

Як купити якісні вітровики і не переплатити?

Як купити якісні вітровики і не переплатити?

29.08.2022

Просмотров: 531

Дешево і сердито або ТОП за свої гроші

Найголовніше, що нам потрібно розуміти, що дешеві вставні - вітровики навіть немає сенсу дивитися, вбитий електропідйомник, подряпані бокові стекла, вигорілий вітровик - це результат не якісних, бюджетних дефлекторів вікон, які встановлюються під ущільнювач. Краще взяти бюджетні накладні, якщо підтискає бюджет, беріть - ANV краще - ціна якість в бюджетному сегменті. Важливо оглянути товар, що б було гравіювання, так як їх часто копіюють. У нас на сайті ptr.com.ua ви завжди можете бути впевнені в оригінальність даних товарів. Хороший скотч, відмінна посадка на автомобілі, якісне скло - те що Ви купите за ці гроші з лишком покриє те що Ви отримаєте.

Хочете накладні, готові заплатити за якість

Накладні вітровики представлені великим спектром виборів на ринку, але тут важливо розуміти, що повинно поєднатися багато моментів: якість виробу (оргскло, полікарбонат, акрил тощо); яка стрічка/двосторонній скотч, як лягає за контуром дверцят; їхня гармонійність із зовнішнім виглядом автомобіля; чи є через них просвіт, виступ дефлектора (бо якщо його нема, то і користі від дефлектора теж нема); еластичність виробу; як себе поводить через час експлуатації. І тут можна рекомендувати фірми від виробників:

  • COBRA
  • HIC

COBRA - російський виробник, матеріал полікарбонат, 3м червоний скотч, ідеально повторює контури дверей, величезний вибір модельного ряду (майже на всі машини), прийнятна ціна, хороший виступ, еластичні. З мінусів - скло зверху не надто добре сточене і видно сліди шліфування, скотч хороший, але не найкращий, з часом вигорають, на деякі моделі авто завищена ціна.

HIC - тайванський виробник, матеріал полікарбонат, чудова конфігурація на автомобілі, чудовий просвіт (не створює мертву зону для водія в плані видимості), значний модельний ряд (є пропозиція на багато автомобілів), чудова ціна, сам виріб, має приємний зовнішній вигляд, особливо в сонячну погоду, кращий скотч на ринку, під кожну машину свій певний виступ, так само і дизайни унікальні, різні. З мінусів тільки те, що модельний ряд покриває автомобілі в основному з 2000-х років.

Дорогі бренди на ринку

Найчастіше найдорожчий товар, не означає, що він найякісніший. Але є бренди, де ім'я говорить саме за себе EGR і SIM. Ці компанії зарекомендували себе як виробники якісних вітровиків, в автосалонах їх пропонують за дуже переконливо завищеною ціною, на вторинному ринку (магазини, ринки, сайти тощо) можна не погано так заощадити і купити в рази дешевше.

SIM - російський виробник, який позиціонує себе як дорогий сегмент вітровиків на ринку, еластичне скло, відмінний скотч, хороша посадка, матеріал полікарбонат. З мінусів це ціна і маленький модельний ряд, по суті, нічим не кращий за виробника HIC, а вартість майже в два (а місцями і більше) рази.

EGR - австралійський виробник, бренд якого говорить сам за себе, еластичне скло, відмінний скотч, на машині повторює в ідеалі всі контури. А ось тут мінусів буде більше, ціна, ясна річ, вона дуже прям дуже висока, і скрізь по різному котирується, маленький модельний ряд, давно пішли з ринку, і щось ще знайти буде дуже проблематично, адже дилерства немає вже більше 5 років.

Які дефлектори ні в якому разі не варто купувати?

А ось тут, будьте уважні, адже не якісний вітровик, що клеїться, Вам може дуже дорого обійтися. Річ у тім, що наприклад на швидкості якщо дефлектор злетить і через неякісне скло, це може навіть спричинити серйозне ДТП тощо. ; якщо через кілька років вітровики злетіли і залишили після себе слід скотчу, який не можливо видалити, або інший відтінок вже автомобіля (бо тривалий період брало на себе сонячне проміння, що могло спричинити трохи інший відтінок на автомобілі). Так нерідко зустрічаємо дефлектори які вигоряють, змінюють сильно колір, стають покрученими і т.п.

Не варто купувати наступних виробників:

  •  AUTO CLOVER
  • TEAM RACING
  • MyRacing
  • UA
  • MOBIS
  • Voron Glass
  • AZARD

Хочу тільки вставні, які вибрати?

Тут так само вкрай не рекомендується економити, не якісний вставний дефлектор може серйозно вдарити по гаманцю його власника. Скло, ущільнювальна гумка, електропідіймач скла - кожен елемент коштує досить не дешево.

Не рекомендуємо:

  • TEAM RACING
  • MyRacing
  • Perflex

Всі вище перераховані товари дуже товсті в місцях заходу під скло і створюють максимальне тертя, вигорають і створюють зону невидиму для покупця під час їзди.

Якщо немає або Ви б хотіли взяти щось із середнього сегмента, беріть HIC - полікарбонат високої якості, скоба (кріплення, що залажівается в середину) єдиний мінус, у тому, що хотілося б більш плавного ходу для скла, оскільки дефлектори сточені в місцях заходження в середину, не погано, але можна й по кращому.

Найкращі вставні вітровики - це HEKO. Польський виробник з величезною сіткою продажів по всьому світу, відгуки за них говорять самі за себе, той, хто їх вже хоч раз взяв, буде брати і далі, ними користуються, їх рекомендують, вони служать велику кількість років. 

Чому і в чому їхня перевага? Максимально сильно сточене місце заходу під ущільнювач (подвійний рівень сточки), скоба із зазубринкою (дозволяє не вилетіти їй з ущільнювального місця), встановлення на розтяжку (нижню частину встановлюємо, потім верхню і після по центру не поспішаючи проштовхуємо у бік салону), фігуриста форма, яка точно доповнює автомобіль, встановлюється по всьому периметру дверей, а не тільки до бічного дзеркала.

ПІДСУМОК

Будьте уважні при виборі виробника, зважуйте спочатку які хочете накладні або вставні і далі виходячи з вище написаного Ви безумовно зробите правильний вибір.


На нашому сайті, є так само багато іншої продукції по автоаксесуарам де, професіонали допоможуть Вам підібрати потрібний Вам товар за прийнятною ціною.